EtusivuKannanotot ja lausunnotAdressi ja valitusosoitteita: Hertsikan postipalvelut kuntoon!

Adressi ja valitusosoitteita: Hertsikan postipalvelut kuntoon!

Erätorilla eli Hiihtomäentie 36:ssä toimiva R-kioski ollut mukana pilotissa, jossa testattiin postin noutopalveluita. Nyt tämä kokeilu on lopetettu ja herttoniemeläiset joutuvat asioimaan Linnanrakentajantien Itellassa. Siellä asioi koko Kaakkois-Helsinki, joten jonot ovat välillä tosi pitkät.

Osasyyllinen postin palveluiden katoamiseen Erätorilta oli R-kioskin valtakunnallinen organisaatio. Se ei ajanut aktiivisesti täysiä palveluja Hiihtomäentielle. Yksittäinen kioski ei neuvottele Itellan eli postin kanssa. R-kioskin yrittäjä Alice Halkonen on ollut yhteydessä Herttoniemi-seuraan ja hän olisi omasta puolestaan erittäin halukas hoitamaan postin palveluita.

Yksi lobbauskohde voisi siis olla kioskiketjun johto. Antakaa palautetta R-kioskiketjulle netissä, kirjeitse tai puhelimitse: http://www.r-kioski.fi/PALAUTE.4.0.html?&no_cache=1 ja R-kioski Oy Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa PL 1, 01641 Vantaa, Finland Puh: 0205544 000.

Pointtina siis ”täydet postipalvelut Hiihtomäentie 36 kioskille”. Pyytäkää suoraan ketjunohjaukseen jotta viesti menee perille.

Postille voi antaa palautetta palvelujen huononemisesta netitse tai puhelimitse. http://www.posti.fi/palaute/ ja soittaa myös palvelunumeroihimme kuluttajille 0200 71000 (pvm, mpm), ma–pe klo8–18. Pyytäkää keskustella aluepäällikön kanssa aiheesta, jotta varmistamme viestin perille menon.

Pointtina siis tässäkin ”täydet postipalvelut Hiihtomäentie 36 kioskille”. Tuokaa esiin eri kuluttajaryhmien tarpeita ja kulkuyhteyksiä, jonoja Herttoniemenrannan postissa, muutoksen mielekkyyttä ym.

Tässä on myös adressi aiheesta: http://www.adressit.com/taydet_postipalvelut_hiihtomaentie_37_kioskille Allekirjoita ja laita kiertämään!

Olisi kätevää että Hiihtomäentien kioskista saisi kaikki postipalvelut. Toivottavasti saamme yhdessä aikaan muutoksen!

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA