Herttoniemi-seuran johtokunta 2023

Herttoniemi-seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 7.12. Hertsikan ala-asteen koulun auditoriossa. Johtokuntaan valittiin Ossian Enkvist, Riitta Malve, Anna Merikari, Armas Merisalmi, Katri Myllykoski, Raimo Mäkelä ja Milla Olin. Puheenjohtajana jatkaa Hilkka Helsti.

Mölylä. Se sana sisältää meidän oloissamme paljon

Mölylä on ollut helsinkiläisille rakas vapaa-ajanviettopaikka jo 120 vuoden ajan. Miten Mölylä ”löydettiin” ja mitä siellä ennen vanhaan tehtiin?

Liity Herttoniemen postituslistalle

Herttoniemen postituslista kertoo alueen tapahtumista ja tilaisuuksista. Listalla on yli 1000 herttoniemeläistä jäsentä. Tule mukaan!

HerTon historiassa on monenlaisia vaiheita

Herttoniemen Tovereiden perustamispäivä on 13.6.1921, mutta tarkempi syntyhistoria on hieman hämärän peitossa – johtuen puutteellisista tai osittain kadonneista arkistoista.

Länsi-Herttoniemen asemakaavamuutosta koskevan verkkotilaisuuden muistio ja chat-tallenne

Länsi-Herttoniemen asemakaavamuutosta esiteltiin verkkoasukastilaisuudessa 12.12.2022. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa 22.12.2022 klo 17 saakka.

Herttoniemi-seuran mielipide osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä kaavaluonnoksesta: Länsi-Herttoniemen suojelu ja täydennysrakentaminen

Kaikki, ne puistot ja viheralueet, mitä Schalinin selvityksessä esitetään säilytettäväksi, tulee Herttoniemi-seuran mielestä myös säilyttää ja suojella. Kokonaisuutta ei pidä uhrata, sillä rakentamisen haitat ylittävät sen hyödyt. Rakentamisella alueelle saataisiin vain 625 asukasta lisää, mutta pilattaisiin useita iloa, terveyttä ja hyvinvointia tuottavia puistoja. Samalla turmeltaisiin arkkitehtonisesti ja maisemallisesti yhtenäisenä säilynyt kokonaisuus
Herttoniemi
taivas on selkeä
-3.8 ° C
-2.2 °
-7 °
91 %
1.8kmh
0 %
ma
-3 °
ti
2 °
ke
2 °
to
2 °
pe
2 °

Suosituimmat sivut

Seuraa somessa

2,779FanitTykkää
88SeuraajatSeuraa
166SeuraajatSeuraa

Sivun ylläpitäjä

Herttoniemi-seura ry
PL 237
00811 Helsinki

Lähetä sähköpostia Herttoniemi-seuralle

Rekisteriseloste