Viimeiset menneet Tapahtumat

Kaavatyöpaja 18.12. klo 12

Hertsikan Pumppu Hiihtomäentie 39, Helsinki

Herttoniemi-seura järjestää kaavatyöpajan Hertsikan Pumpun tiloissa, osoitteessa Hiihtomäentie 39 B, sunnuntaina eli 18.12. klo 12 alkaen. Käydään läpi suunnitelma ja kirjoitetaan siellä luonnosta seuran mielipiteeksi. Työpajan pohjalta voi myös kirjoittaa oman tai vaikkapa taloyhtiön mielipiteen kaavasta.  Deadline mielipiteelle on 22.12.

Kaavakävely Länsi-Herttoniemessä 11.12. klo 12

Herttoniemen metroasema Hiihtomäentie 17, Helsinki

Herttoniemi-seuran järjestämä kaavakävely on sunnuntaina 11.12. klo 12 alkaen, kokoontuminen Herttoniemen metroasemalla. Kävellään kaavakartan kanssa läpi Länsi-Herttoniemen osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa todetut rakentamispaikat ja merkitään ne lappusilla. Kaavakävelyn vetää Herttoniemi-seuran puheenjohtaja Hilkka Helsti.

Asukasilta – aiheena Länsi-Herttoniemen arkkitehtuuri ja ympäristö 7.12. klo 18.30

Hertsikan ala-asteen koulu Ahmatie 1, Helsinki

Arkkitehti SAFA Mona Schalin kertoo Länsi-Herttoniemen historiasta, arkkitehtuurista ja maisemasta Hertsikan ala-asteen koululla, Ahmatie 1, 7.12. klo 18.30. Mona Schalin on ollut laatimassa Länsi-Herttoniemen kaavan valmisteluaineistoksi julkaisua ”Länsi-Herttoniemen arvot, ominaispiirteet ja kehittämisperiaatteet” (Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala 2022). Mona Schalin sai arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon vuonna 2018 Käärmetalon peruskorjauksesta. Tervetuloa! Herttoniemi-seura