Herttoniemen kyläjuhlat 4.-5.9.2010

Herttoniemen uudenlaiset kyläjuhlat pidetään lauantaina 4.9.2010 Eränkävijäntorilla ja Herttoniemenrannassa ja sunnuntaina 5.9.10 Herttoniemen urheilupuistossa ja Herttoniemen kartanon alueella. Hyvät kyläjuhlat syntyvät, kun mahdollisimman moni osallistuu järjestelyihin haluamallaan tavalla ja panoksella. Tule mukaan rakentamaan yhteistä, iloista ja mukavaa juhlaa!


Alustava ohjelma:
Lauantaina 4.9:

Herttoniemenrannan puistoissa aamupäivällä kukkasipulien istutustapahtuma

Ankkurissa avoimet ovet klo 13-16, tuunausohjaaja kassien tekemistä ohjaamassa, kaksi ompelukonetta käytössä. Kahvila on myös auki.

Eränkävijäntorilla ohjelmallinen toritapahtuma klo 13-16 ja ilmainen ulkoilmaelokuvatapahtuma klo 19-22.

Sunnuntaina 5.9:

Herttoniemen urheilupuistossa lasten juoksukilpailut, musiikkiohjelmaa, Herttoniemen järjestöt esittäytyvät klo 11-14

Herttoniemen kartanomuseokierros iltapäivällä, musiikkia, lasten seikkailuretki kartanopuistossa, mukana järjestelyissä Ravintola Vanha Mylly.

Jos Sinä, ystäväsi, yhdistyksesi tai yrityksesi haluaa tulla mukaan:
·         myymään toritapahtumaan kirpputorille omia tavaroita omin varustein
·         myymään paikallisia tuotteita pienimuotoisesti torilla omin varustein
·         esittelemään yhdistyksesi/yrityksesi toimintaa kyläläisille
·         laulamaan, soittamaan tai muutoin esiintymään päivän toritapahtumassa
·         järjestämään omaa ohjelmaa yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi päivällä tai illalla
          (ravintola, kauppa, kioski tms.)
·         haluat tulla mukaan talkooporukkaan tai sinulla on jokin muu hyvä idea

Ota yhteyttä:

Eränkävijäntori torimyyntiin ilmoittautumis- ja muissa torimyyntiä koskevissa asioissa Henna Haapalaan tai Minna Myliukseen, sähköpostiosoite: herttoniemiseura@gmail.com, liitä otsikkoon sana torimyynti tai yhteyshenkilön nimi.

Eränkävijäntorin toritapahtuman ohjelma-asioissa Jari Kuuluvaiseen, sähköpostiosoite: herttoniemiseura@gmail.com, liitä otsikkoon sana toriohjelma tai Jarin nimi.

Yritysten ja yhdistysten oman ohjelman osalta tai kyläjuhlien muissa asioissa Henrik Nyholmiin tai Eeva Kuuluvaiseen, sähköpostiosoite: herttoniemiseura@gmail.com, liitä otsikkoon sana muu ohjelma tai yhteyshenkilön nimi.

Herttoniemenrannan tapahtumien osalta ota yhteyttä Pirkko Sonné-Tanskaan, sähköpostiosoite: herttoniemiseura@gmail.com, liitä otsikkoon sana Herttoniemenranta tai Pirkon nimi.

Tiedotamme kyläjuhlien tarkemmasta ohjelmasta nettisivuilla www.herttoniemi.fi kesäkuussa, Herttoniemeläinen lehdessä ja pylväissä eri puolilla Herttoniemeä elokuussa.