Herttoniemen kyläjuhlat: Geokätköily

Tule tutustumaan GEOKÄTKÖILYYN 5.9.2010 klo 13.00,
Herttoniemen kirjasto, Kettutie 8 C

Tilaisuus alkaa noin tunnin mittaisella esittelyllä Herttoniemen kirjastossa, jonka jälkeen siirrytään kokeilemaan geokätköilyä maastoon. Esittelyn toteuttaa Suomen Latu. Varmista paikkasi ilmoittautumalla etukäteen, sillä osallistujamäärä on rajattu.

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja heille ilmoitetaan erikseen. Ilmoittautumiset 20.8. mennessä osoitteeseen: herttoniemiseura@gmail.com
Laita sähköpostiin otsikoksi ”geokätköily”.
Osallistumismaksu on  5 €.


Geokätköily on maailmalla nopeasti leviävä ulkoiluharrastus, jossa etsitään toisten harrastajien piilottamia geokätköjä gps-laitteen tai kartan avulla. Geokätköily soveltuu erinomaisesti harrastettavaksi aikuisten ja lasten kesken yhdessä. Aivan pienimmille kätköjen löytäminen voi olla haastavaa, mutta kätköilyretkien jännitys välittyy heillekin.

Geokätköjä on kaikkialla, kaupungeissa, metsissä, saarissa ja rannoilla. Kymmenentuhannen kätkön raja ylittyi Suomessa loppuvuonna 2010 ja uusia kätköjä tulee lähes päivittäin. Kätköjen etsiminen sopii kaiken ikäisille eikä vaadi erikoistaitoja. Internetin käyttöä on hyvä hieman hallita, jotta kätköjen tiedot saa haettua ongelmitta.


 


Herttoniemen kyläjuhlien 4.-5.9 ohjelma tulee kokonaisuudessaan ulos viimeistään viikolla 32.