EtusivuAjankohtaistaHerttoniemi-seuran uutisia

Herttoniemi-seuran uutisia

Herttoniemi-seuran viimeisimmässä vuosikokouksessa 3.12.2018 ei ollut yhtään ehdokasta puheenjohtajaksi, jonka vuoksi johtokuntaakaan ei voitu valita. Kokous päätti sääntömuutoksesta: johtokunnan jäsenten lukumäärä voi jatkossa olla pienempi (6-10) kuin nykyinen 10 jäsentä. Sääntömuutos on parhaillaan Patentti- ja rekisterihallituksessa käsiteltävänä.

Sen jälkeen kun Patentti- ja rekisterihallitus on käsittelyt sääntömuutoksen, kutsutaan uusi vuosikokous koolle valitsemaan uutta puheenjohtajaa ja johtokuntaa. Edellisen johtokunnan toimikausi päättyi vuoden vaihteessa.

Seuran käytännön asioita hoitaa vuoden 2019 alussa edellisen johtokunnan valtuuttamat johtokunnan jäsenet.

Seura tarvitsee nyt uuden puheenjohtajan sekä aktiivisia jäseniä mukaan johtokuntaan. Kaupunginosayhdistyksillä on edelleen tärkeä rooli oman alueensa kehittämisessä. Herttoniemi-seura on muun muassa ottanut aktiivisesti kantaa alueen kaavoitukseen ja on Helsingin kaupungin virallinen yhteistyökumppani kaava-asioissa. Tuleva vuosi – tulevat vuodet – ovat kaavoituksessa edelleen tärkeitä. Seuran vakiintuneiden toimintojen lisäksi on mahdollista aloittaa juhlavuoden suunnittelu: seura täyttää 40 vuotta vuonna 2020.

Tule mukaan viemään Herttoniemi-seura uudelle vuosikymmenelle!

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA