EtusivuHerttoniemiMuistotMillaista on asua Herttoniemenrannassa?

Millaista on asua Herttoniemenrannassa?

Herttoniemenrannan koulun toisluokkalaiset kirjoittivat ajatuksiaan siitä, millaista on asua Herttoniemenrannassa.

“Herttoniemi on mukava paikka lähellä merta. Kaikki kaverit ovat lähellä, samoin koulu. Mukava asuinympäristö kerta kaikkiaan. Lisäksi kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Ongelma on ainoastaan se, että joka paikassa on roskia. Muuten kaikki on OK. Täältä en haluaisi muuttaa pois. Yksinkertaisesti minulle paras paikka asua!”. Näin kirjoitti Kasper.

Niilon, Eveliinan, Usvan, Sofian, Annariinan, Jonin, Oonan, Roopen, Oscarin, Imanin, Eeron, Essin, Eetun, Millan, Mahadin, Tonin, Sannin ja Onnin mielestä Herttoniemenrannassa on kivaa, kun on meri ja paljon veneitä, on mukavia leikkikavereita ja leikkipaikkoja, uimaranta on iso ja hieno, leikkipuistoja on riittävästi, koulu on lähellä ja siellä on maailman parhaat opettajat, saa pyöräillä ja rullaluistella, talvella voi hiihtää, kukat ovat kaikkein hienoimmat, on ravintola, paljon erilaisia kauppoja, joista saa sen mitä tarvitsee, ainakin ruokaa ja juomaa, jäätelöauto tulee lähelle, on metsää ja kallioita, joilla on mukava leikkiä, vaikka kalliot ovat hengenvaaralliset ja on rauhallista.

Jotkut asiat eivät ole niin mukavia: Herttoniemenrannassa tuulee aina, tiet ovat liian isot, ihmiset roskaavat, ei ole Tiimaria eikä palmuja. Olisi kivaa, jos lähellä olisi kirjasto ja uimahalli sekä huvipuisto!

Herttoniemeläinen -lehti kiittää opettaja Miisa Hangasmaata sekä hänen oppilaitaan hienoista kirjoituksista.

Koosteen laati Hannele Ilves
Julkaistu Herttoniemeläinen-lehdessä vuonna 2009

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA