EtusivuAjankohtaistaPuistojen puolesta piknik Suksipuistossa 15.6. klo 18

Puistojen puolesta piknik Suksipuistossa 15.6. klo 18

Herttoniemen asukkaat kokoontuvat yhteiseen mielenilmaukseen Länsi-Herttoniemen puistojen puolesta torstaina 15.6. klo 18.00 alkaen. Herttoniemen upeat virkistysalueet – metsät, puistot ja leikkipuistot kuuluvat kaikille, ja niitä ei pidä rakentaa!

Täytämme puiston koko Hertsikan yhteisellä piknikillä, nautimme omista eväistä ja musiikista, toistemme seurasta ja ennen kaikkea osoitamme kantamme alueen täydennysrakentamisen kaavaesityksestä.

Tule mukaan piknikille, läheltä ja kaukaa! Tervetuloa viettämään yhteistä aikaa tärkeän asian puolesta, ja virkistäytymään Suksipuistossa, joka toimii elintärkeänä osana alueen vihersormea.

Tunnelmia piknikiltä

Iso kiitos kaikille mielenosoittajille! Suksipuiston piknikillä oli noin 400 upeaa hertsikalaista vauvasta vaariin vaatien KAIKKIEN Hertsikan puistojen ja viheralueiden säilyttämistä ja suojelemista.

Erityiskiitokset hyvistä ja tärkeistä puheenvuoroista Samuel Adouchiefille, Henna Haapalalle ja Timo Ala-Vähälälle.

Henna Dolk Viksten ja Tommi Viksten tarjosivat piknikväelle akustisen musiikin parasta tunnelmaa.

Riitta, Aija ja Riina merkitsivät Suksipuiston tontit ja vetivät kaavakävelyn metsän siimeksessä. Sen metsän, joka pitää säilyttää.

Monta muutakin hertsikalaista oli apuna tilaisuudessa ja sen valmisteluissa. Kaikesta näki, että puistojen säilyttäminen on hertsikalaisten yhteinen asia.

Tilaisuudessa oli mahdollisuus allekirjoittaa vetoomus kaavan palauttamisesta uudelleen valmisteluun. Nimiä kertyi lähes 300. Vetoomus on allekirjoitettavissa maanantai-iltaan asti Herttoniemen kirjastossa. Lisäksi sen voi allekirjoittaa etänä Herttoniemen postituslistan kautta. Luovutamme nimilistan tiistaina kaupunkiympäristölautakunnalle.

Viimeinen rutistus puistojen puolesta on näillä näkymin ensi tiistaina 20.6. Silloin osoitamme mieltä klo 15 kaupunkiympäristötalolla Kalasatamassa.

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA