EtusivuViljelypalstatTervetuloa viljelijäiltaan 18.3. 2019

Tervetuloa viljelijäiltaan 18.3. 2019

Maanantaina 18.3. klo 17.30-20.00 järjestämme Herttoniemen kirjastolla viljelijäillan. Illan vetää viljelytiimin jäsen, puutarhuri Minna Ala-Kyyny.  Aiheena on mm. helppohoitoinen viljelypalsta, lämpöpenkin perustaminen ja puutarhajätteen kompostointi palstalla sekä muut viljelijöiden toivomat aiheet, joita voi lähettää uuteen sähköpostiosoitteeseemme palstat.fastholma@gmail.com

Edellisen kirjeen jälkeen oli Herttoniemi-seuran hallituksen kokous ja allekirjoittanut eli Kaija Tuiskula valittiin viljelypalstavastaavan tehtävään 21.2. kokouksessa. Olen viljellyt palstaani vanhalla puolelle neljä satokautta. Suhtaudun uuteen virkaani mielenkiinnolla! Tutustumme toisiimme viimeistään 18.3. Toivon, että jatketaan hyvässä hengessä ja että Tarja Merivirran edellisessä kokouksessa kokoama viljelijätiimi on jatkossa yhä enemmän mukana viljelypalsta-asioiden kehittämisessä. Tiimiin otetaan ilolla myös uusia jäseniä. Tehtäviä on paljon, mutta jokainen tiimiläinen tekee sen verran kuin pystyy ja ehtii. Tule mukaan kivaan porukkaan, ilmoittaudu sähköpostitse tai puhelimitse Kaijalle!

Tarjan viime vuonna aloittama perusteellinen työ jäsenrekisterin osalta on lähes valmis. Nyt tavoitteena on, että vapaat palstat saadaan jaettua jonossa oleville ennen viljelykauden alkua. Kuten tiedätte, tämän vuoden palstavuokra on laskutettu jo helmikuun alussa. Jos tiedät, että olet luopumassa palstastasi, olethan viipymättä yhteydessä palstat.fastholma@gmail.com osoitteeseen tai puhelimitse Kaija Tuiskulaan 0400 693 686.

Mitä seuraavaksi?  Kevään aikana jatketaan palsta-alueen parannustoimia. Kaikki palstatoimintaan liittyvä tieto ja taito on tarpeen viljelijätiimin toiminnassa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Suunnitelmissa on mm. jakaa alue pienempiin osiin, joille nimetään aluevastaavat.  

Viljelijätiimi on sitoutunut tiedottamaan asioista aiempaa useammin. Pääsääntöisesti viljelijäkirjeet lähetetään sähköpostitse. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vastaanottaa sähköpostia, saat kirjeet kootusti postitse parin kuukauden välein.  Näille henkilöille voidaan tarvittaessa tiedottaa myös tekstiviestillä. Toukokuusta alkaen viljelijäkirjeet löytyvät myös Fastholmasta palstojen ilmoitustaululta ja seuran nettisivuilta.

Viljelyterveisin
Fastholman viljelypastojen uusi palstavastaava Kaija ja viljelijätiimi

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA