EtusivuAjankohtaistaTuorinniemen pukukoppeihin ei vielä pääse: lukot on vaihdettu

Tuorinniemen pukukoppeihin ei vielä pääse: lukot on vaihdettu

Kaupunki vaihdatti kaikkien talviuintipaikkojen pukukoppien lukot elokuussa. Tämä vaihdos tuli yllätyksenä myös Herttoniemi-seuralle, joten emme ole voineet varautua siihen. Näin ollen talviuintikauden aloitus valitettavasti viivästyy, koska pukukoppien uuden lukitusjärjestelmän käyttöönotto on ennakoitua isompi operaatio.

Pukukoppien ovet avautuvat vastaisuudessa rannekkeella, jotka seuran talviuintitoimikunta jakaa talviuimareille myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ranneke luovutetaan vain maksut maksaneille. Omat tiedot voi tarkistaa seuran jäsenrekisteristä.

Laskujen tiedot löytää klikkaamalla omaa nimeä ja avautuvasta pudotusvalikosta kohtaa Omat tiedot ja sen jälkeen välilehteä Laskut.

Seuraavan kerran Herttoniemi-seuran jäsenmaksu ja uintimaksu laskutetaan tammikuussa 2024.

Tiedotamme asioista sitä mukaa kun lisää tietoa saadaan ja uusi järjestelmä on valmis otettavaksi käyttöön. Suosittelemme liittymistä Hylkeiden Facebook-ryhmään, jota kautta saat nopeimmin tiedot myös pukukoppien käyttöönotosta.

Toivokaamme, että lämpimät loppukesän kelit jatkuvat, jolloin uimassa käynti sujuu miellyttävästi myös laiturilta ja rannalta, kun pukukoppien käyttö ei nyt ole mahdollista.

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA