EtusivuViljelypalstatViljelypalstan hakeminen

Viljelypalstan hakeminen

Herttoniemi-seura ylläpitää siis kahta palstaviljelyaluetta Herttoniemen Fastholmassa. Seura on tehnyt Helsingin kaupungin kanssa alueesta vuokrasopimuksen ja sen ehtojen mukaisesti lähialueella asuvat voivat vuokrata viljelypalstan. Palstaa voivat hakea postinumeroalueiden 00800, 00810, 00790, 00570 ja 00820 asukkaat.

Viime vuosina palstoja ei ole riittänyt kaikille kiinnostuneille, vaan palstaa joutuu jonottamaan jonkin aikaa. Täyttämällä liittymislomakkeeseen tietosi, ne tallentuvat seuran ylläpitämään järjestelmään.

Kun palstoja vapautuu, seuran palstavastaava ottaa yhteyttä ja kysyy halukkuuttasi ottaa palsta. Yhteydenotto tehdään antamiesi tietojen perusteella – pidäthän huolta, että yhteystiedot ovat kunnossa. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit vahvistaa tietoa ja päivittää tietojasi, jos ne muuttuvat.

Asuminen alueella varmistetaan palstaa luovutettaessa.

Lomakkeen lisätietoja kohtaan voit kertoa toiveita, esim. palstan koosta tai haluat kertoa, mitä olet ajatellut viljellä. Toiveita voidaan ottaa huomioon, jos samanaikaisesti on tarjolla useita palstoja.

Linkki

Palstanhoito-ohjeet ja -velvoitteet

Tuoreimmat

SEURAA SOMESSA