Vuokrattavia juhlatiloja Herttoniemenrannassa ja Länsi-Herttoniemessä

427

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, Herttoniemenranta. Varattavat tilat ovat olohuone (iso sali) 115 m2, keittiö 64,7 m2, liikuntasali 87,4 m2 ja ryhmätila 8,6 m2. Katso haluamasi ajankohdan tilannetta Asukastalo Ankkurin nettisivujen kalenterista ja täytä tilojen varauslomake. Lue Ankkurin sivuilla olevat hinnat ja ohjeet.

Hertsikan Pumppu, Hiihtomäentie 39, Länsi-Herttoniemi. Kokouspaikkoja pöydän ääresssä löytyy noin 14 hengelle ja yksityistilaisuuteen (valmistujaiset, synttärijuhlat tms) voi osallistua 30 henkilöä väljästi. Asukastilassa on käytettävissä nettiyhteys ja keittotilassa vesipiste, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni ja liesi. Asukastilassa on wc. Tila keittonurkkauksen ja vessan kanssa on kaikkiaan noin 80m2. Katso lisätietoja ja varauskalenteria.

Hirvenpään Maja, Hiihtomäentie 35, Länsi-Herttoniemi. Tilaan mahtuu enimmillään 60 henkilöä. Hirsinen hiihtomaja huokuu historiaa ja tunnelmaa. Venäläiset upseerit rakensivat majan alunperin 1800-luvulla metsästysmajakseen. Maja koostuu isosta salista, avarasta keittiöstä sekä eteistilasta, jossa ovat saniteettitilat. Lisätiedot, varauskyselyt yms Hirvenpään Majan sivuilta.